Plan voorbeelden

Bekijk hier een aantal voorbeelden van plannen zoals de uitwerking van een indelingsplan, stofferingsplan, armaturenplan en een voorbeeld van een materialenplan. 

Kleurplan

Ik help je kleuren selecteren en matchen passend bij jouw stijl en passend bij de ruimte. In het voortraject neem ik ruim de tijd om te achterhalen welke (gezamenlijke) stijl jij hebt. Op basis hiervan maak ik een zorgvuldige keuze in kleurtonen, kleurtinten, kleurcontrasten en de ruimtelijke werking van kleur. Ik maak gebruik van verschillende kleursystemen zoals NCS of Voice of Colour. Het kleurplan vormt de basis voor het interieur en de overige plannen.

Indelingsplan

Bij de module Indeling komen we tot een goed indelingsplan via de schetsontwerpen, het voorlopig ontwerp en het definitief ontwerp. Bekijk hier een aantal van deze indelingsplannen.

Stofferingsplan

Dit plan is ontworpen voor een aanbouw in de tuin, voor een master bedroom met uitkijk op het zwembad. Het echtpaar wilde graag stoer en ruig en tegelijkertijd gevoel voor verfijning. Transparantie en subtiele lichtinval en tegelijkertijd goed verduisterend. Subtiele kleuren, zacht en elegant met natuurlijke materialen. En bovenal rust en sfeer en beleving.

Armaturenplan

Dit plan is ontworpen voor een echtpaar. Zij is een kunstenaar met atelier aan huis en een passie voor haar tuin met de mooiste kleurrijke bloemen. Hij is een accountmanager en veel onderweg. Het gekozen thema voor dit plan was, hoe kan het ook anders, de tuin. Nagenoeg alle armaturen in dit plan hebben een relatie met de natuur zoals de prachtige tafellamp van Piet Hein Eek.

Meubelplan

Dit plan is ontworpen voor een gezin van vijf waar men voldoende zitruimte wilde hebben. Het betrof een begane grond van 10m x 4,5m. Op basis van de plannen indelingsplan, kleurplan, materialenplan en op basis van de wensen en eisen maak ik een overzichtelijk voorstel voor meubels gespecificeerd in opties en leverancier.

Materialenplan

In het materialenplan worden de stalen van alle geadviseerde materialen zoals behang, vloeren, stoffen, kleurkaarten, tegels overzichtelijk gepresenteerd op de plattegrond waar wat moet komen. Tevens worden de materialen fysiek verzameld zodat je de materialen en texturen kan aanvoelen. Je thuis voelen doe je namelijk ook met je zintuigen.