Werkwijze

Ga je voor een interieuradvies dan gaat daaraan vooraf een intake en een voorstel. 

Of wil je goed voorbereid met een aannemer in gesprek, boek dan een bouwcoach sessie.

Bouwcoach sessie

Na afloop heb je heel concreet een vlekkenplan, zodat je precies weet wat er in welke ruimte gebeurt. Daarnaast kunnen we een eerste aanzet maken voor een indelingsplan. Dat is wat gedetailleerder, en kunnen we samen kijken naar verschillende versies en alternatieven van de plaatsing van je meubels.

Intake gesprek

Het inrichten van een woning is iets persoonlijks. De inrichting moet jouw passen als een warme jas en daarom moeten we elkaar gedurende het proces goed aanvoelen en elkaar aanvullen. Het begint daarom bij een eerste kennismaking. Ik ben benieuwd wie jij bent en vertel je wie ik ben. Samen tasten we af of we elkaar goed aanvoelen en er een basis is voor verdere samenwerking. Het intakegesprek kan digitaal, maar bij voorkeur live en duurt ongeveer een uur.

Voorstel

Als we beiden een goed gevoel over houden aan het intakegesprek stel ik een voorstel op. Hierin specificeer ik wat ik oplever in lijn met de besproken wensen en eisen. Naast de specificatie van de werkzaamheden geef ik inzicht in de bijbehorende investering en doorlooptijd.

Meer mogelijkheden

3D

Het kan zijn dat je behoefte hebt aan een 3D voorstelling om een beter beeld te kunnen vormen van de nieuwe situatie. Je ontvangt 3D aanzichten van alle kanten van de ruimte. Bij de 3D animatie ontvang je tevens een tour door je huis.

Maatwerk meubel

Sommige interieurs vragen om een maatwerkmeubel. Bijvoorbeeld om een nis mooi en functioneel in te richten of een boekenkast als eye catcher in de woonkamer. Het maatwerk meubel kan van alles zijn. In mijn netwerk heb ik een aantal meubelmakers die vakkundig mijn ontwerp kunnen uitvoeren op basis van het overeengekomen budget.

Badkamer of keuken

Een ontwerp voor een keuken of badkamer is specialistisch werk en zal altijd in samenwerking zijn met een leverancier of meubelmaker. Het aantal uren hangt van meerdere factoren af. In de offerte wordt dit als post nader te bepalen opgenomen en gefactureerd op basis van nacalculatie.

Hoe kan ik je helpen ?
Laten we kennis maken!