Boek een Bouwcoach voor je klant

Geweldig! Je hebt weer akkoord op een nieuw (ver-)bouwproject. Wat begon als een mooie start met goede ideeën, gaat steeds meer lijken op een drama-project met dagelijkse welles-nietes taferelen. Klant niet blij, en jij ook niet.

Dit is te voorkomen. Jij moet als aannemer je kunnen focussen op de bouw en het uitvoeren ervan. Op de specialisten die je moet aansturen en op de planning die je moet opvolgen. Gefrustreerde klanten kun je hier niet bij gebruiken. En als de discussies leiden tot onnodig meerwerk en vertraging, loopt je eigen planning ook in de soep. Je bent steengoed in bouwen, maar gedoe met je klant, daar krijg je pas echt stress van.

De oplossing

Biedt jouw klant een bouwcoachsessie / droomhuissessie aan. Zo simpel als het klinkt, is het ook. Ik neem vooraf de tijd met de klant, ongeveer 3 uur, om goed te analyseren wat hun wensen zijn. Die vertaal ik in een vlekkenplan en een eerste aanzet van het indelingsplan. Zo is meteen al een hoop duidelijk voor jou als aannemer. Klanten zijn relaxter als ze bij jou op gesprek komen, omdat ze samen met mij, goed hebben doordacht wat ze willen.

Voorstel

Na die sessie met de klant, kom ik samen met hen, terug bij jou om de ideeën en wensen gedetailleerd door te spreken. In 2 uur weet je precies wat jouw klant van je verwacht. Dit gaat je enorm veel tijd schelen, omdat alle neuzen al dezelfde kant op staan en jouw klant een veel beter en realistischer beeld heeft bij de mogelijkheden. Klinkt goed, he?

Voor €375 ex. btw krijg je :

• je klant is veel beter voorbereid • je hebt weinig of geen discussies want alles is helder • geen meerwerk waardoor je uit de planning loopt • je klant is relaxter en dat is prettig in alle communicatie • tijdwinst, omdat alles beter is voorbereid

Overtuigd? Laten we kennis maken!