Interieur ontwerper

Mijn kracht als interieurontwerper

Ik ga op zoek naar jouw stijl, dat kan tijdloos zijn of juist gedurfd. Door deze variatie hou ik zo ontzettend van dit vak. Het geeft mij veel voldoening om een interieur te mogen ontwerpen waar jij je gelukkig in voelt. Ik bedenk graag oplossingen voor ruimtelijke indelingen en zoek naar de optimale balans tussen kleuren, vormen, meubels, accessoires, stoffering en verlichting.
Als ik voor je aan de slag ga, dan krijg je een origineel en uniek ontwerp. Ik doe dat door jouw stijl te combineren met mijn originaliteit. Jouw eigen stijl geeft je het gevoel van thuis. Samen met mijn originaliteit maken we samen een uniek ontwerp.

Wat mij anders maakt dan andere interieurontwerpers

Na mijn studie Informatiekunde en later Bedrijfskunde ben ik werkzaam geweest in het bankwezen en bij de overheid. In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in projecten en programma's managen, aanbestedingen en adviseren. Wat ik miste in mijn werk was creativiteit en die heb ik gevonden in de interieurbranche. De opleiding Interieurontwerp aan de Nederlandse Interieur Academie (NIA) heb ik met de hoogste score afgerond. Een zeer solide basis om voor jouw passende en verrassende ontwerpen te maken vanuit mijn interieurstudio in Utrecht.

Wie ben ik

In de interieurwereld ben ik een vreemde eend in de bijt. Het overgrote deel is vrouw, blank van middelbare leeftijd. Zoek de verschillen 🙂 Dit maakt dat ik out of the box denk en met originele ontwerpen kom. De volgende woorden typeren mij als persoon :
Een man een man, een woord een woord. Afspraak is afspraak. Betrouwbaar. Verantwoordelijk. Plichtmatig. Doel/resultaatgericht. Discipline. Loyaal. Warme persoonlijkheid. Rustig. Bedachtzaam. Grondig. Oog voor Detail. Nauwkeurig. Rationeel. Analytisch. Praktisch. Doorzetter. Gestructureerd. Geordend. Netheid. Planmatig. No Nonsense

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen ? Neem dan contact op.

interieurontwerper