Interieur ontwerper

Wat mij anders maakt dan andere interieurontwerpers

De opleiding Interieurontwerp aan de Nederlandse Interieur Academie heb ik met de hoogste score afgerond. Een zeer solide basis om voor jouw passende en verrassende ontwerpen te maken vanuit mijn interieurstudio in Utrecht. Ik zit meer in het voortraject dan styling. Dat houdt in indelingsplannen en ontwerpen maken, vertalen naar offerteaanvragen en op basis daarvan aannemers selecteren, offertes beoordelen, aannemers aansturen en het project tot een goed einde brengen.

Mijn kracht als interieurontwerper

Ik ga op zoek naar jouw stijl, dat kan tijdloos zijn of juist gedurfd. Door deze variatie hou ik zo ontzettend van dit vak. Het geeft mij veel voldoening om een interieur te mogen ontwerpen waar jij je gelukkig in voelt. Ik bedenk graag oplossingen voor ruimtelijke indelingen en zoek naar de optimale balans tussen kleuren, vormen, meubels, accessoires, stoffering en verlichting.
Als ik voor je aan de slag ga, dan krijg je een origineel en uniek ontwerp. Ik doe dat door jouw stijl te combineren met mijn originaliteit. Jouw eigen stijl geeft je het gevoel van thuis. Samen met mijn originaliteit maken we samen een uniek ontwerp.

Wie ben ik

De volgende woorden typeren mij als persoon :
Een man een man, een woord een woord. Afspraak is afspraak. Betrouwbaar. Verantwoordelijk. Doel/resultaatgericht. Discipline. Loyaal. Warme persoonlijkheid. Rustig. Bedachtzaam. Grondig. Oog voor Detail. Nauwkeurig. Rationeel. Analytisch. Praktisch. Doorzetter. Gestructureerd. Geordend. Netheid. Planmatig. No Nonsense

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op.

interieurontwerper