Appartement Lodewijk Pincoffsweg Rotterdam

Voor een echtpaar in Rotterdam een mooi ontwerp mogen maken voor hun tweelagen woning. De woningen bestond uit open ruimtes. Samen met de opdrachtgever is bepaald welke functies op de beide etages gewenst waren en vertaald naar een 3D ontwerp.

Appartement Rotterdam beneden

Het appartement kent twee verdiepingen. Er is een ruime entree gerealiseerd met een afgesloten garderobe kast en ontvangstruimte. Vanuit de entree kun je via een dichte trap met daaronder een opbergkast naar de bovenverdieping en naar een werkruimte op de begane. Naast de werkruimte en tegenover de badkamer is een ruime slaapkamer met walk-in kleedruimte met plafondhoge kleedkasten. 

Appartement Rotterdam boven

De muur van de semi afgesloten trap geeft een geborgen gevoel in de woonkamer en dient tegelijkertijd voor een cinewall meubel kast. De kleurstelling is warm met een organisch kleed van Moooi. De bank en fauteuils zijn van Leolux. De glazen schuifdeuren naar de keuken geven een doorzicht van voor naar achter en de plankenvloer accentueert tevens de lengte van de woning. De keuken heeft aan weerszijden een aanrecht met voldoende werkruimte. Om de hoek van de keuken bevindt zich de eetkamer en knus zitje met uitzicht op de balkontuin.