Interieuradvies Nijmegen

Na jaren van dromen en oriënteren heb je de knoop doorgehakt. Eindelijk. Je gaat je huis verbouwen of een nieuw huis bouwen. Spannend en eng, want… dat je zóveel keuzes moest maken, had je even niet ingecalculeerd. Ontdek hoe ik je hiermee kan helpen.

Interieurontwerper Nijmegen

Ik ga op zoek naar jouw stijl, dat kan tijdloos zijn of juist gedurfd. Door deze variatie hou ik zo ontzettend van dit vak. Het geeft mij veel voldoening om een interieur te mogen ontwerpen waar jij je gelukkig in voelt. Ik bedenk graag oplossingen voor ruimtelijke indelingen en zoek naar de optimale balans tussen kleuren, vormen, meubels, accessoires, stoffering en verlichting.

Interieuradvies Nijmegen

We beginnen met een blanco vel, ik stel je de juiste vragen en zo ontstaat in fasen het plaatje dat je voor ogen hebt. Het wordt zo nog veel mooier dan je durft te dromen. Na afloop heb je jouw droominterieur. Uiteraard kan je ook kiezen voor afzonderlijke onderdelen zoals een kleurplan. Voorafgaand hebben we eerst een intakegesprek en doe ik je een voorstel.

Bouwbegeleiding Nijmegen

Bij renovatie of nieuwbouw komt veel op je af. Of je nu een eenvoudige aanbouw realiseert, een royale bijkeuken laat plaatsen of een serre plaatst, het start met een goede voorbereiding. Naast de voorbereiding kan ik je ook helpen met de uitvoering. Denk hierbij aan het selecteren van een aannemer door meerdere offertes op te vragen bij en gezamenlijk de beste te kiezen. En als de aannemer bezig is erop toezien dat deze het indelingsplan en de offerte nauwgezet volgt.

Bouwcoach Nijmegen

Ga je binnenkort in gesprek met een aannemer en je wil graag je woonwensen helder formuleren ? Boek dan een korte, inspirerende en intensieve sessie. Een bouwcoachsessie duurt ± 3 uur en is bij jou thuis. Ik beloof je dat je je droomhuis veel scherper voor je ziet, maar beter nog, in je gesprekken met de aannemer, kun je exact aangeven wat jouw wensen zijn.

Geef je droominterieur een kans en laat me weten hoe ik je kan helpen.