Indelingsplan Begane grond

Een gezin met drie kinderen wilde graag hun begane grond ingericht hebben volgens het thema Metaverse. De interieurs in de Metaverse worden gekenmerkt door futuristische ronde en organische vormen en vloeiende lijnen. De ontwerpen van deze digitale wereld zijn vaak
surrealistisch. In deze interieurs wordt vaak de harmonie in kleuren gezocht in soortgelijke kleurtonen en verzadiging.

Bijzondere indeling

De begane grond is ingedeeld aan de hand van drie cirkels. De diameters van de drie cirkels is zodanig op elkaar afgestemd dat er voldoende loopruimte wordt gecreëerd. De eetkamer aan de voorkant van de woning gericht op de jachthaven is de eerste cirkel. Met een op maat gemaakte ronde zitbank een ronde Tulip eettafel en Tulip kuipstoelen. De ronde zitbank is geplaatst in de nieuwe ronde muur van de entreehal naast de eetkamer. Hierdoor krijg je voldoende loopruimte in de eetkamer en maakt de entreehal spannend vanwege de ronde muur en is een voorbode van de cirkels in het woongedeelte. 

De tweede cirkel is de keuken. Dit is een maatwerk keuken. In de keuken kun je met twee personen gelijktijdig werken en biedt ruimte voor alle inbouwapparatuur. Op de kopse kanten zijn inbouwkoelkasten geplaatst. De keukenkasten aan de muur staan in verbinding met de dressoir in de woonkamer.

De woonkamer vormt de derde cirkel met een cirkelbank van Linteloo met plek voor zes personen. Tegenover deze bank is een op maat gemaakte dressoir welke in verbinding staat met de keukenkasten. Een futuristisch wandmeubel welke de cirkels optisch aan elkaar verbind.

Het kleurgebruik is neutraal in beige kleurtonen en tinten om rust en een warme sfeer te creëren. Deze kleuren zijn terug te vinden in de stoffering zoals het karpet, inbetween en behang en uiteraard de maatwerk meubelen. In de armaturen zijn de cirkels terug te vinden en zijn futuristisch maar niet te aanwezig. Verder is gewerkt met een verlaagd plafond met trimless inbouwspots van
Wever&Ducré.